Kérdezd az orvost menüpont
Kérdezd az orvost!- használati útmutató Kérdezd az orvost!- használati útmutató

Látogató -  Orvos

Orvoshoz kérdést csak regisztrált látogató intézhet. Maga a kérdés lehet publikus vagy nem. Kizárólag a nyilvánosnak szánt kérdésnél jelöljük be az igen előtti négyzetet. A kérdés megfogalmazását követően szakterület választása szükséges, amit a könyvtáros hagy jóvá, és továbbít a megfelelő szakorvoshoz. A kérdés aktuális státuszát figyelemmel, kísérheti az olvasó a saját kérdéseim felület alatt. ( válaszra vár, orvosnak továbbított, visszautasított, megválaszolt)  A még meg nem válaszolt kérdés a megfelelő nyomógombbal törölhető vagy módosítható. A megválaszolt kérdés  annak megtekintésekor tatalmától függően a válasz vagy  kérdés indítható.

Orvos - Orvos

Kérdezd az orvost menüpont alatti nyitott kérdéseknél   a még válaszra váró kérdések, valamint ezek feladójának típusa (látogató, orvos), a  feladás és a válasz várható időpontja látható.  A korábbi válaszaim  menüpont alatt a már megválaszolt kérdések tekinthetők meg. Itt nyílik lehetőség a saját kérdéseim, új kérdés feladására. Az új kérdés elindításához a kérdés megfogalmazását követően az alattuk lévő mezőkben ki kell választani a megfelelő orvoscsoportot   (ZMK orvosok, külső orvosok) , majd a megnevezett orvost, akihez a kérdés irányul. A megválaszolt kérdést annak megtekintésekor tatalmától függően vagy elfogadjuk a választ lezár nyomógombbal  vagy további kérdés indítható.

 

A virtuális konzílium keretében történő kommunikáció teljes körű adatvédelmét a Liferay portál beépített jogosultságkezelője biztosítja.